Skip to main content

IS DE TIJD DIE WE NOG HEBBEN!

Door uw aanmelding als lid van Omroep X gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing:

  • Het lidmaatschap geldt voor minimaal 1 jaar en hierna tot wederopzegging (voorwaarden lidmaatschap zijn conform de verenigingsstatuten van de Omroep X)
  • Om lid te kunnen worden van Omroep X moet u 16 jaar of ouder zijn.
  • Bij het voordelige actielidmaatschap betaalt u het eerste jaar 5,72 euro. Vanaf het tweede jaar betaalt u 7,50 euro per jaar tot wederopzegging.
  • Het lidmaatschapsgeld wordt afgeschreven van uw bankrekening. U verstrekt Omroep X hiervoor bij het aanmeldproces een machtiging. In geval van betaling via IDEAL stemt u ermee in dat het lidmaatschapsgeld vanaf het tweede jaar per automatische incasso wordt geïnd. Bij betaling via acceptgiro wordt een toeslag berekend van 1,50 euro.
  • Omroep X is te allen tijde journalistiek onafhankelijk. Als lid of donateur heeft u geen redactionele of productionele invloed op de programma’s van Omroep X.

Eventuele vragen, opmerkingen of klachten kunnen worden verstuurd naar Omroep X via ledenservice@omroepx.tv of in een voldoende gefrankeerde envelop naar Omroep X, Zeeburgerdijk 19B, 1093SK Amsterdam. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 020 771 7998.

Privacy

De persoonsgegevens die u aan Omroep X verstrekt zullen alleen worden gebruikt om correspondentie te personaliseren, om u te informeren over het lidmaatschap, om u op de hoogte te stellen van ledenactiviteiten en om eventueel nieuwsbrieven toe te sturen. Ook kunnen wij uw informatie gebruiken voor statistische en enquête doeleinden om een completer beeld te krijgen van onze vrienden/leden.

Uw gegevens worden goed beveiligd bewaard en alleen met derden gedeeld indien u hier toestemming voor hebt gegeven, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang, of indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst.

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor de persoonsgegevens worden verwerkt.  Daarin staat ook informatie over het opvragen, inzien, laten corrigeren en verwijderen van de verwerkte persoonsgegevens.

Woont u in het buitenland? Neem dan contact op met Omroep X Ledenservice via ledenservice@omroepx.tv of +31 20 771 7998 (tijdens kantooruren)

politiek zwart

Wanneer je het normaal vindt om met meerdere culturen samen te leven, ben je politiek Zwart!

‘The people we write for are the people we fight for.” Ambalavaner Sivanandan

Dit delen:

  • https://s16.myradiostream.com/8232/listen.mp3
  • https://www.omroepx.tv
  • X-Radio World Music & Talkradio