Skip to main content

‘In plaats van te schelden op de duisternis is het beter om een kaars aan te steken’ is een van de uitspraken van de Oosterse wijsgeer Lao Tse. Dat is precies het uitgangspunt van Omroep X. We zijn niet boos omdat het huidige aanbod in de reguliere media een scheef en onvolledig beeld van de moderne Nederlandse samenleving laat zien. Wij gaan de mouwen opstropen en de handen laten wapperen om te laten zien hie het wel kan.

Hoe gaan we dat doen?

Dat gaan we doen door programma’s te maken die de aanwezigheid van culturen die de Nederlandse cultuur verbreden zichtbaar en hoorbaar te maken!

 

De ronduit walgelijke uitspraken die sommige politici en opiniemakers doen zijn geen reden voor Omroep X om te gaan schelden of om boos te worden. Wij stoppen onze energie in positievere zaken die helpen de B.V. Nederland op te bouwen i.p.v. af te breken.

Als je voelt dat je in de lijn denkt en dit ook gereflecteerd wil zien op radio en televisie, word dan lid en help mee de maatschappij te verbeteren en word lid!

Guilly Koster

Guilly Koster is een van de initiatiefnemers van Omroep X. Koster heeft een lange carrière in de Nederlandse media. Hij heeft o.a. gewerkt voor de VPRO, Human, RTL4 Nieuws, MTNL en de RVU.

Leave a Reply

  • https://s16.myradiostream.com/8232/listen.mp3
  • https://www.omroepx.tv
  • X-Radio World Music & Talkradio